Algemene Voorwaarden

In de nieuwe versie van de algemene voorwaarden lichten we toe welke persoonsgegevens we precies verwerken. Wat moet u doen? In principe hoeft u niets te ondernemen! De nieuwe voorwaarden worden automatisch van toepassing. Indien u vragen heeft of bij iets niet akkoord bent, mag u ons gerust contacteren. Mail naar: olivier.stael@ook.be

Van wie worden er persoonsgegevens bijgehouden? Van alle kinderen die zich inschrijven voor een kamp, kampverantwoordelijken, trainers , personeel en vrijwilligers die meehelpen met onze organisatie.

Welke persoonsgegevens worden bijgehouden?

  • identificatiegegevens: naam, adres, telefoon, emailadres
  • persoonlijke kenmerken: geboortedatum
  • beeldmateriaal (foto's, filmpjes, facebook,...) zie verder privacyverklaring.
  • ongevallenaangiftes
  • medische fiche

Wat zijn mijn rechten?

  • recht of informatie en inzage (u mag weten welke gegevens we van de deelnemer hebben en waarom we die nodig hebben.
  • recht op correctie: indien gegevens niet kloppen, mag u dit ons melden.
  • recht op bezwaar (zie verder)
  • recht om vergeten te worden (nadien kunnen we u dan niks meer opsturen).

Wat gebeurt er met jullie persoonsgegevens na inschrijven?

De gegevens worden enkel gebruikt om een goede organisatie te garanderen (indelen groepjes volgens leeftijd, keuzesport, ...) De gegevens worden NOOIT doorgegeven aan derden! (Uitzondering tijdens de fundagen, de gemeente vraagt telkens een lijst van de deelnemers op). De gegevens worden 2 jaar bewaard en nadien gewist. (Dit om de nodige attesten te kunnen opmaken, ...).

Waarom moeten we een medische fiche invullen?

Het geeft een goed beeld van de gezondheidstoestand van de deelnemer. In geval van een accident , allergie of ... moet de dokter bij dringende urgentie steeds op de hoogte te zijn van alle medische gegevens van uw kind.

Wie heeft er inzage van de medische fiche?

Enkel een dokter zal uw medische fiche krijgen, enkel in noodgeval? Ook de organisatoren hebben inzage.

Wat moet ik doen als ik niet akkoord ga met de algemene voorwaarden?

Indien u niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren via het opgegeven mailadres. We kunnen dan samen bekijken of er een oplossing mogelijk is.

Hoe kan ik mijn recht op bezwaar uitoefenen?

Indien u bezwaar wil maken tegen de verwerking van persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden of als u van mening bent dat uw belangen zwaarder wegen dan ons gerechtvaardigd belang om uw gegevens te verwerken, kan u ons contacteren via het opgegeven mailadres. We zullen dan samen bekijken of we aan uw verzoek kunnen voldoen.

Meer informatie?

Indien u nog meer informatie wenst over hoe wij omgaan met persoonsgegevens, kan u onze privacyverklaring raadplegen op onze website.